Зам.-председателят на общинския съвет в Хасково Митко Полихронов става депутат

...
Зам.-председателят на общинския съвет в Хасково Митко Полихронов става депутат
Коментари Харесай

Четирима отказаха мястото на Добрев, ето кой влиза в парламента

Зам.-председателят на общинския съвет в Хасково Митко Полихронов става народен представител на мястото на подалия оставка поради изказванията за имотни облаги на свои близки Делян Добрев. Това се случва с решение на ЦИК от 23 април, откакто преди този момент четирима души преди него в листата на ГЕРБ отхвърлиха да влязат в Народното събрание. Сред тях беше и основният държавен здравен контрольор Ангел Кунчев.

"Приемам с отговорност работата като депутат. От 11 години съм член на ГЕРБ и е разумно да работя и за идеите, и за ползите на жителите на Хасково и Хасковска област ", разяснява Полихронов пред локалния уебсайт Haskovo.net.

Според него едно от обясненията за отказалите се преди него е, че тези хора от листата не са били членове на ГЕРБ. Изключение прави само заместник-министърът на енергетиката Жечо Станков. Той обаче по този начин или другояче е влезнал като депутат от листата на Бургас.

След Великденските празници Полихронов ще подаде оставката си в Общинския съвет на Хасково. На неговото място като консултант би трябвало да влезе земеделецът от с. Криво поле Фидан Гаджев. На съвещанието на локалния парламент през май следва и избор на нов заместник-председател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР