Зам.-председателят на НС Веселин Марешки заяви, че партия Воля“, чийто

...
Зам.-председателят на НС Веселин Марешки заяви, че партия Воля“, чийто
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Ние не сме безсмислена опозиция

Зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки съобщи, че партия „ Воля “, чийто ръководител е той, не е безсмислена съпротива и гласоподава „ за “ смислените оферти. Така той разяснява днешното отменяне на ветото на президента Радев върху текстове от Изборния кодекс, което се реализира и с гласове на „ Воля “. Той добави, че партията му ще направи предложение за цялостно отпадане на прага на преференциалния избор.

Българска социалистическа партия ще се върнат в Народното събрание, даже да не им бъдат изпълнени изискванията, съобщи водачът на „ Воля “ Веселин Марешки. Той упрекна Българска социалистическа партия в измами на локалните избори във Варна, на които той е изгубил против претендент на Столетницата.

Според Веселин Марешки Българска социалистическа партия не са се показали като съпротива при гласуването на плана за модернизиране на Военновъздушни сили на Българската войска, на фона на което машинното гласоподаване по думите му не е значителен проблем.
 Единодушно: Народно събрание отхвърли президентското несъгласие за Изборния кодекс Единодушно: Народно събрание отхвърли президентското несъгласие за Изборния кодекс
С цялостно единогласие Народното събрание отхвърли ветото на президента върху текстове от Изборния кодекс. Всички 154-ма депутати гласоподаваха за превъзмогване на ве...

Машинното гласоподаване нищо не трансформира, за разлика от електронното гласоподаване, съобщи Марешки. Единственото правилно във ветото на президента е за обезсмислянето на преференциите с висок предел, съобщи Марешки, като добави, че даже и остарелият режим е мъчно реализуем.
Веселин Марешки, ръководител на „ Воля “: Ако има мажоритарни избори, българите ще излязат и ще изберат най-достойния от своето обграждане, ще го познават персонално.
„ Воля “ ще предложи да отпадне целия предел на преференциите, само че ще се въздържи от предложение за електронно гласоподаване, съобщи ръководителят на партията.

Проектите с Русия са доста по-полезни за България, в сравнение с страната ни да купува американски самолети, съобщи Марешки във връзка скорошното посещаване на съветския министър председател Медведев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР