Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ отговори на

...
Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ отговори на
Коментари Харесай

Росица Кирова отговори на призива на Слави Трифонов за оставката ѝ

Зам.-председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ отговори на апела на водача на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов да подаде оставка, тъй като се е „ хилила “ на думите на Вежди Рашидов , касаещи жертвите на принуждение.

„ Те седят и се хилят одобрително на това, което приказва Вежди Рашидов “, написа той във Facebook

„ Те (Росица Кирова и Никола Минчев) седят и се хилят одобрително на това, което приказва Вежди Рашидов. Значи са съгласни, занимателно им е и даже смешно. Тогава за какво още не са си подали оставката? “, написа Трифонов във Facebook.

Кирова също му отговори с пост в обществената мрежа, в който подсети на водач на Има Такъв Народ, че точно той изпя „ Няма не желая, няма недей, щом те искам ставам изверг ”.

„ Тази ария се трансформира в химн на доста млади българи и никой не се съмнява, че е повлияла на настройките им към девойки и дами.

Години по-късно Слави Трифонов добави в репертоара си ария в поддръжка на дамите, жертви на домашното принуждение. Но точно това е двойният стандарт, против който през днешния ден той се произнася.

Може би откогато е политик, същият счита, че сме не запомнили още едно обръщение в прословутия шлагер на Мачизма

" няма не желая, няма недей и да избягаш единствено посмей "! “, гласи още постът на Кирова.

Решението му идва след използването на нецензурни думи против жертвите на домашно принуждение

Зам.-председателят на Народно събрание написа още, че постоянно е била поредна в позицията си и постоянно се е противопоставяла на всеки опит за принуждение, насила посредством боязън и оскърбително държание.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР