Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия ВОЛЯ Веселин

...
Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия ВОЛЯ Веселин
Коментари Харесай

Марешки обвини БСП в двуличие: Гласувахте да дадем милиарди за самолети, а сега се тревожите за народа

Зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия " ВОЛЯ " Веселин Марешки упрекна от трибуната на Народното събрание Българска социалистическа партия в лицемерие . Той за следващ път напомни на депутатите от столетницата, че са дали своят вот " за " закупуването на самолетите Ф-16 на стойност 1.2 милиарда $.
" Тази голяма сума пари можеше да ни помогне в настоящето изключително състояние. Това, че от Българска социалистическа партия настояват, че сега са разтревожени, че страната няма пари е политическо лицемерие ", безапелационен бе Марешки.

Марешки разяснява и възнагражданията на президента, министрите и депутатите като уточни, че размерът им би трябвало да зависи от това какъв брой оказва помощ работата на народа да живее по-добре и напомни, че само " ВОЛЯ " е била за партийна дотация от 1 лев.

Зам.-председателят на Народното събрание прикани политическите сили да не се " бият в гърдите " за даренията, които те и техните представители вършат и напомни, че единствено от цените в бензиностанциите му икономисва на хората милиони левове, а хората, които го приканват да открие още филиали нарастват с всеки минал ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР