Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов коментира думите на

...
Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов коментира думите на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП и ГЕРБ играят един и същи танц

Зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов разяснява думите на хора от " Продължаваме промяната ", че не желаят да вкарват Троянски кон в идващия парламент, като визират за това Има Такъв Народ.

" Ако Кирил и Асен се пробват да си играят на цитати от " Илиада " за Троянската война, желая единствено да им припомня по какъв начин приключва Троянската война и по какъв начин в действителност гърците срутват Троя със земята и тя изчезва от лицето на земята. И тук идва другият въпрос - коя го играе Хубавата Елена? кой е Парис и кой е излъгания от любовта на живота си Менелай. Нека да минат изборите, да забележим дали ще могат да сформират държавно управление без Има Такъв Народ. Всички приказват против нас, тъй като сме единствените, които демонстрират какво се случва в Народното събрание, и какво е лицемерието. ГЕРБ и Политическа партия играят един и същи танц. Те работят по еднакъв метод, с едни и същи способи. Всъщност, Асен и Кирил сътвориха в това държавно управление нов тип корупционни схеми ", сподели той в студиото на " Нова телевизия ".

" Нашето предпочитание постоянно е било да бъде разграден моделът ГЕРБ-ДПС. Ако си сложите ръка на сърцето ще признаете, че в случай че не беше Има Такъв Народ, Бойко Борисов щеше още да ръководи. ГЕРБ не беше свален от никоя друга партия, а от ИТН. Ние вършим това, което постоянно сме казвали. В идващия кабинет в случай че има задоволително рационални обединения, сме подготвени да управляваме. Асен Василев до през вчерашния ден разказваше доста безапелационно по какъв начин не би трябвало да се пазари от Газпром, а през вчерашния ден врътна тялото си и тази част, която му е под гърба, в другата посока. Нещо за морал да ми кажете? За чий интерес той попречи България да купува съветски газ както го вършат германците, италианците и гърците и се набутахме за медиатори с 30 % от горната страна. За чий интерес горивото е с 1 лев над цената? Нормално ли е Кирил Петков и Лена Бориславова да приказват за газ? ", попита той.

" Обективно видяно, ние можем да сме сътрудници единствено с Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия. Наричаха ни дребното Движение за права и свободи и какви ли не нелепости. Един от Политическа партия даже сподели, че сме хора на Русия ", добави още Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР