Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вкара интрига на Дондуков 2,

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вкара интрига на Дондуков 2,
Коментари Харесай

Цветанов: Поздравявам Илияна Йотова, знае голямата политика. Превъзхожда с класи Румен Радев

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов вкара конспирация на „ Дондуков ” 2, като разгласи, че вицепрезидентът Илияна Йотова е съсловия над президента Румен Радев. Той приказва пред кореспонденти в Народното събрание.

След въпрос на „ Флагман ” редно ли е 3 март да е народен празник на България, в случай че отново е довел до разделяне на българската нация, Цветанов сподели: „ Най-важно е, че тези, които желаят да разделят българското общество… въпросът ви към мен е погрешен. Защото ние постоянно желаеме да бъдем обединени и да решаваме проблемите на хората. И по тази причина дублирам за следващ път, постоянно сме с протегната ръка по значимите национални тематики. ”

Цветанов добави, че макар диаметрално противоположните им позиции с Българска социалистическа партия, от ГЕРБ не отговаряли на експанзията с експанзия.

„ Разделението, което се прави през днешния ден в обществото и координираните дейности сред Българска социалистическа партия и президента Радев, са с една единствена цел – реализиране на политическа дестабилизация, на политическа рецесия, която да докара до предварителни парламентарни избори и сформиране на длъжностен кабинет. И това значи угаждане на желанието на Българска социалистическа партия да взе участие в ръководството, както имаха късата опция да го създадат по време на служебния кабинет на Румен Радев. Румен Радев е индивидът, който в действителност към този момент приказва повече като заявка… като политически водач на политически план, а не като президент на Република България. Тук желая особено да поздравя Илияна Йотова, тъй като има огромна разлика от изявленията на Илияна Йотова, някой път е много остра и сериозна към нас, само че би трябвало да ви кажа, че тя има съответния опит. Знае по какъв начин се прави огромната политика и мога да ви кажа, че тя просто превъзхожда с съсловия държанието на президента и позицията, която отстоява, обвързвана с националните ползи на страната. ”

След въпрос дали има информация за нов политически план към президента, Цветанов бе сбит: „ Е, то за всички е ясно… ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР