Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с директора

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с директора
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с Мария Чомарова и Миглена Атанасова от Фондация Асоциация Анимус

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов организира работна среща с шефа на Фондация "Асоциация Анимус " Мария Чомарова и Миглена Атанасова - координатор стратегии и планове към Фондацията, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на срещата бе разисквано идното присъединяване на Цветанов в конференцията "Бащите приказват! " на 20 април тази година, която се провежда от Фондация "Асоциация Анимус " като част от националната акция "Да бъдеш татко ". Като татко на три дъщери Цветанов акцентира, че за него е наслаждение и дълг като участник в конференцията да даде публичност на това какво му е дало бащинството.

"Бащинството и фамилията са най-ценното, което може да има човек в живота си. Именно това разрешава на един мъж да бъде мощен, стимулиран и сполучлив, в това число и в специалността си. Аз мога да бъде сполучлив и да мина през всички провокации, когато знам, че вечерта ще се прибера в моето женско царство и че тяхната обич и поддръжка постоянно ще са до мен ", съобщи Цветанов.



Той и Мария Чомарова се сплотиха към концепцията, че сходни събития са основни, с цел да се напомни и покаже още един път полезността на фамилията и основната роля на дейното бащинство, което дава доста както на децата, по този начин и на самите родители. "Равнопоставеността, сплотеността и взаимното почитание са главните детайли, които оказват помощ да родителите освен да основат една любяща среда за децата си, само че и да изградят себе си като сполучливи и мощни персони ", сподели Цветанов.

Конференцията "Бащите приказват " е част от акцията "Да бъдеш татко ", която сплотява напъните на девет неправителствени организации. Конференцията ще се организира на 20 април 2019 година, събота, от 10.00 ч. в Сити Марк Арт Център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР