Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов предизвика иронични усмивки, след като

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов предизвика иронични усмивки, след като
Коментари Харесай

Смях! Цветан Цветанов бързо се отрече от убития Петър Христов, не били приятели

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов провокира иронични усмивки, откакто бързо отхвърли да е бил другар с убития предприемач Петър Христов. По думите му било политическа нечиста сделка да се твърди, че разстреляният 49-годишен мъж е бил непосредствен до властта.
Шефът на депутатите от ГЕРБ посочи, че с Христов се познава около обществени прояви във Велико Търново. Не сме били персонални другари, познавахме се. Той беше непосредствен до всички, които желаеха да се развиват в България, сподели още Цветан Цветанов.
По думите му, давайки информация за „ Наглите”, Христов в действителност е извършил гражданския си дълг. „ Споделена е избрана сензитивна информация, която е съдействала за разкриването на тежки закононарушения в България. Във времето той е бил един от същинските радетели за синята концепция и за това, че Съюз на демократичните сили и демокрацията постоянно са били приоритет за него”, добави Цветанов. Симпатизирал е на партията ни, сподели още Цветанов за спонсора на ГЕРБ във Велико Търново Петър Хрстов.
Според него Петър Христов не е имал политически упоритости, само че даже и кучетата в старопрестолния град знаят, че без негова глоба не се случваше нищо в региона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР