Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов първо казал на съпругата си

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов първо казал на съпругата си
Коментари Харесай

Цветанов: Имам готово решение

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов първо споделил на брачната половинка си решението за своето политическо бъдеще .

Това съобщи вторият в ГЕРБ на летището пред събралите се кореспонденти, които го чакаха да се завърне от Съединени американски щати.
 Цветанов пита дали след инспекциите ще получи опрощение
Цветанов пита дали след инспекциите ще получи опрощение

Няма нищо нелегално към моите парцели, уверен вторият в ГЕРБ

Той даде обещание, че откакто каже решението си на премиера Бойко Борисов, то ще бъде обявено пред публицистите . Щяло да бъде огласено пред всички правилно, увери той.

Цялата обстановка ( за " Апартаментгейт " - б.р. ) била добре готова и по отношение на изборите, сподели Цветанов, само че не посочи от кого е била готова .

Бил е правилен към ГЕРБ и работил с Бойко Борисов отдавна . Той бил последният човек, който би предал премиера Борисов, сподели Цветан Цветанов.

Не разяснява нито оставката на правосъдния министър Цецка Цачева, нито двамата зам.-министри, чиито оставки бяха признати - Ваня Колева и Красимир Първанов .
 Цветанов си отива, само че ще пристигна различен, обезпокоени в Българска социалистическа партия Обновена
Цветанов си отива, само че ще пристигна различен, обезпокоени в Българска социалистическа партия

Корнелия Нинова: Докато Борисов ръководи страната, няма по какъв начин да бъде нещо променено

Припомняме, на 19 март стана ясно, че вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов се е сдобил с нов парцел в елитния столичен квартал " Изток " на емблематичната улица " Латинка ". Новият дом е против разменени два други парцела, станали благосъстоятелност на компания " Артекс " единствено няколко часа. Веднага по-късно те са били продадени на някогашния IT експерт на ГЕРБ и участник в предизборния щаб на партията Симеон Велков, заяви " Свободна Европа ".

Ден по-късно от прокуратурата дадоха обещание, че ще създадат инспекция на договорката с жилищата и новия парцел на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Заричането бе от представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова пред публицисти, само че и тя призна, че инспекцията към момента не е предоставена и по нея не се работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР