Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не се явил в сутрешния

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не се явил в сутрешния
Коментари Харесай

Цветанов не се явил в бТВ да коментира Борисов в Русия. Предателство?

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не се явил в утринния блок на бТВ в четвъртък. Той трябвало да разяснява визитата на премиера Бойко Борисов в Русия и срещите му с Владимир Путин и Дмитрий Медведев.
Това оповестиха за Фрог нюз чиновници на малкия екран. Шефът на парламентарната група на ръководещата партия се обадил рано сутринта и декларирал, че се отхвърля от присъединяване. Настъпило комплициране, тъй като всичко било планувано. Тогава от екипа звъннали на Мартин Димитров и го помолили да „ избави ситуацията “. Той обаче отказал вежливо да работи „ на пожар “.

Борисов се върна прибързано от Москва, където трябваше да е на двудневно посещаване. Неочаквано българският министър председател си потегли скоропостижно от Москва без никакво пояснение. Руската страна също не разяснява странната обстановка. Според протокола, в сряда вечерта е трябвало да има публична вечеря. Не е ясно дали решението за преустановяване на визитата е на Борисов или на Кремъл.

За първи път Цветанов отхвърля да похвали своя водач. Най-вероятно това е станало, тъй като той е срещу доближаването с Русия и Путин, за сметка на Съединени американски щати и Германия. Дори се счита, че той залага на тази позиция, когато в бъдеще структури на ГЕРБ се разгласят против Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР