Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не отговори на нито един

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не отговори на нито един
Коментари Харесай

Вижте как Цветанов се гъне пред въпросите на Бенатова за тузарския имот

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не отговори на нито един въпрос на журналистката Миролюба Бенатова за покупката на жилището. Записът се трансформира в шлагер в обществените мрежи, написа FrogNews.

Журналистката го попита по какъв начин по този начин някогашният функционер на ГЕРБ и настоящ чиновник на РВД Симеон Велков е схванал за двата жилището на Цветанов, с цел да ги купи в деня, в който той взима тузарския парцел на ул. „ Лозенка “. „ Това не ви ли смущава-човек, който е работил за вас, схваща за вашите жилища по телепатична връзка, с цел да ги купи? “. Отговорът на Цветанов е: „ Всичко през вчерашния ден съм обяснил и през днешния ден няма да се дублирам “. След това включва други оръжия, подмятайки на Бенатова: „ Бяхте извънредно добра, когато отразявахте престъпните вести “. Следват оправдания: „ Не мога да разясня други лица, които са взели участие в тази договорка “.

Цветанов пробва да се измъкне от обстановката, употребявайки други способи: „ Г-жо Бенатова, особено вас не съм ви виждал от години в Народното събрание “. Тя не крие: „ Специално за вас пристигнах “, след което повтаря въпроса за това дали е имало „ телепатична връзка “ сред него и Симеон Велков за закупуването на двата жилището.

Следва втори въпрос от Миролюба Бенатова: „ Как си обяснявате ниската цена от към 700 евро за кв. м. Моля ви обяснете ми по какъв начин става? “. Цветанов повторя като заучен отговора, че всичко е направено съгласно българското законодателство.

Вижте видеото ТУК

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР