Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов направи оглед на инфраструктурни обекти в Казанлък

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов направи оглед на инфраструктурни обекти в кв. „ Изток “ в Казанлък, където сега се извършва план „ Обновяване на градската среда в град Казанлък“, финансиран с европейски средства. Заедно с Цветанов в инспекцията се включиха и кметът на Казанлък и общински координатор на ГЕРБ Галина Стоянова, народните представители от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев, Емил Христов и Борис Кърчев, ръководителят на Младежи ГЕРБ Казанлък и общински консултант Боян Каличков и кметове на разнообразни обитаеми места от региона.
 imgp1580  6-13  17pl4020-miroluba_todorova-1  5-11  1-21
Проектът e предопределен напълно за кв. „Изток“ и е на обща стойност 5 655 048,59 лева От тях 4 806 791.31 лева са от Европейския фонд за районно развиване по Оперативна програма „ Региони в растеж“ 2014-2020 година, а останалите 848 257,28 лева са обезпечени от страната, оповестяват от партията.

Освен модернизацията на кв. „ Изток “, в града се извършва и план „ Обновяване на просветителната инфраструктура в Община Казанлък“, финансиран също по Оперативна програма „ Региони в напредък 2014-2020″. Проектът на обща стойност 9 504 532,06 лева и ще обхване двете детски градини в кв. „ Изток “, учебните заведения в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово. Освен строително-монтажните работи като въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост, ремонт и създаване на тръбопровод и канализационни съоръжения, газификация и свързване с градската газоразпределителна мрежа, ще бъде осъществен и повсеместен монтаж на изцяло ново съоръжение.

Гражданите на квартала благодариха на Цветан Цветанов и на партия ГЕРБ, тъй като в този регион не са правени такива огромни реконструкции повече от 30 години. Зам.-председателят на ГЕРБ е на посещаване в Казанлък по случай 11-ия рожден ден на локалната конструкция на партията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР