Зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната й група Цветан

...
Зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната й група Цветан
Коментари Харесай

Цветанов очаква от БСП още два вота на недоверие догодина

Зам.-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната й група Цветан Цветанов предвижда, че идният избор на съмнение, пожелан от Българска социалистическа партия, ще е несполучлив и чака идващите сходни претенции да са следващата година - един път преди евроизборите, а след тях - преди локалните избори.

" Вота на съмнение го одобряваме като част от систематичния метод на Българска социалистическа партия - при започване на председателството, след председателството. Предполагам идващия преди евроизборите, а последващия - преди локалните избори ", сподели Цветанов в изявление за Нова телевизия.

Според него претекстовете за вота на съмнение - за неуспех в политиката по сигурността, " не дават отговор на желанието и упоритостите на Българска социалистическа партия ". " Когато искаш избор, би трябвало да си предложил опция за по-добро за обществото и страната ", сподели Цветанов и упрекна Българска социалистическа партия, че съзнателно е унищожила системата за сигурност, когато е управлявала. " Не бих споделил, че всичко е прелестно, само че напъните се поставят да се върнем към равнища на успеваемост от малко по-далечен интервал, " сподели Цветанов, който беше вътрешен министър в първото държавно управление на ГЕРБ.

Помолен да разяснява борбата сред министъра на туризма Николина Ангелкова и ръководещия ресора й вицепремиер Валери Симеонов, който е представител на съдружния сътрудник " Обединени патриоти ", Цветанов отговори, че във всяко съдружно държавно управление има напрежение, само че " това напрежение дава опция на (правителствената) структура да бъде постоянна ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР