Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев обяви, че е готов не

...
Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев обяви, че е готов не
Коментари Харесай

Добрев бил готов да е нов лидер на БСП и премиер за една по-добра България

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев разгласи, че е подготвен освен да заеме лидерския пост в партията, само че и да стане министър председател на България. Той е един от номинираните за ръководител на Българска социалистическа партия, който през септември ще се изправи против Корнелия Нинова.

" Щом съм тръгнал по този път – съм подготвен. За времето от 1997 година съм извървял целия си път, сега съм зам.-председател по политическата част, по този начин наречената дясна ръка в партията, индивидът, който най-добре познава структурите. Готов съм да бъда водач на партията. Готов съм да бъда не просто водач на опозицията, подготвен съм да поведа и сбера всички тези, които желаят по-добра България. Не просто да свалим ГЕРБ, а една по-добра България, да успеем дружно. Готов съм да ръководя с мозъка и гения на цялата нация ", сподели той пред бТВ в отговор на въпрос дали е подготвен да бъдете водач на Българска социалистическа партия и в случай че стане водач на опозицията – да бъде претендент за министър-председател.

" Преди 4 години Нинова беше адреналин за Българска социалистическа партия, в този момент партията се нуждае от утешение "

Доскоро Добрев минаваше за част от тима на Нинова, само че в този момент точно той се обрисува като най-сериозния ѝ съперник за председателския пост. Миналата седмица на пленума на партията Добрев насочи и съществени рецензии против Нинова.

" Корнелия, като се изключи че не познава толкоз добре Българска социалистическа партия, не и постави старания да я разбере, че тя е жив организъм, който има потребност от отношение. Не усетих през тези години партията да ѝ е блага. Тя по един и същи метод мачка без значение дали е министър от ГЕРБ или общински ръководител. А партията има потребност от нещо напълно друго, тя има потребност от събиране ", сподели той по адрес на Нинова пред бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР