Зам.-председателят на Асоциацията на автогаз сервизите - Георги Илиев, настоя

...
Зам.-председателят на Асоциацията на автогаз сервизите - Георги Илиев, настоя
Коментари Харесай

Сервизите искат по-кратък срок за регистрация на газова уредба на автомобил

Зам.-председателят на Асоциацията на автогаз сервизите - Георги Илиев, настоя срокът за регистрация на газова уредба да бъде оптимално понижен. В момента режимът разрешава гратисен интервал от 3 години, в който coбcтвeницитe нa нови aвтoмoбили дa инфoрмирaт КAТ, чe дoпълнитeлнo ca cи пocтaвили прoпaнoвa или мeтaнoвa урeдбa, тъй като при тях годишният механически обзор се прави чак на третата година. За старите коли пък този период може да е съвсем цяла година - до идващия обзор.

Идеята получи поддръжка от зам.-изпълнителния шеф на организация " Автомобилна администрация " - Дамян Войновски, който изясни, че към този момент се обмислят разнообразни оферти за промени в наредбата. Той заяви, че от началото на тази година са осъществени над 2000 инспекции. Най-честите установени нарушавания са за осъществен мним обзор на колата, за липса на надзор върху чиновниците, нарушавания при методиката за осъществяване на прегледа. Ако механически пункт си разреши да заобиколи закона за първична регистрация, може да си загуби лиценза, съобщи bTV.

 Бензиностанцията, на която почина жена, остава затворена Виж още Бензиностанцията, на която почина жена, остава затворена
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР