Зам.-министърът потвърди, че Стипцаров е бил с криминално минало и

...
Зам.-министърът потвърди, че Стипцаров е бил с криминално минало и
Коментари Харесай

Защо Е Бил На Свобода! Смразяващи Кръвта Разкрития За Убиеца Соколето! Мвр Не Е Господ Да Огрее Навсякъде!

Зам.-министърът удостовери, че Стипцаров е бил с престъпно минало и извънредно рисков. Бил е постоянно призоваван в Министерство на вътрешните работи да дава показания. " Нашите сътрудници не биха могли да знаят какво ще му текне в мозъка на този човек, когато ще вземе оръжието и ще разстреля тази безусловно почтена жена ", съобщи Балабанов и посочи, че Радослав Стипцаров е употребявал всевъзможни хватки, с цел да се измъква от обсега на Министерство на вътрешните работи, в това число " предходната година е отправял закани и тъжби, че Министерство на вътрешните работи му пречи да живее и да се развива ".

Министърът настоя, че проверяващите служители на реда са си свършили работата и са обезпечили сигурността на дъщерята на убитата жена. Никой не може да допусна, че този човек ще извърши такова тежко закононарушение, безапелационен беше Балабанов.

На въпроса за какво този човек е на независимост, зам.-министърът сподели, че Министерство на вътрешните работи работи с обстоятелства и доказателства. " Министерство на вътрешните работи би трябвало да събере нужните доказателства, с цел да бъде вкаран този човек в пандиза. Жалбата се проверява, а срокът за следствие е един месец. Министерство на вътрешните работи не може да проникне в главите на тези нарушители ". " Между сигнала за побоя над дъщерята на дамата и датата на убийството е предходна към седмица ", посочи Стефан Балабанов и добави: " Министерство на вътрешните работи не е Господ и не е слънце да огрее на всички места ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР