Зам.-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев е с

...
Зам.-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев е с
Коментари Харесай

Атанас Добрев е министърът с коронавирус

 Зам.-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев е с позитивен тест за ковид, оповестява " 24 часа ". От министерството на земеделието изрично отхвърлиха да потвърдят или не името на инфектирания си сътрудник. Според доказана " от всички зам.-министри в понеделник е отсъствал единствено Добрев.

В неделя той се почуствал зле и през днешния ден е отишъл да се изследва. От управлението на министерството обаче разбрали за позитивния резултат едвам в края на деня след извършен брифинг за публицисти от министър Танева и шефът на фонд " Земеделие " Васил Грудев. Така в постройката на агроведомството бяха с изключение на чиновниците на ведомството и в допълнение към 35- 40 публицисти и оператори, в така наречен киносалон на министерството. За да се стигне до него обаче на процедура се минава през половината постройка.

Така зам.-министър Добрев е в действителност първия човек от политическата власт у нас инфектиран с ковид. Досега имаше позитивни случаи на депутати и в министерствата на Министерство на околната среда и водите и Министерство на регионалното развитие, само че там бяха единствено на чиновници, само че не и на управителни фрагменти. Сградата на Министерство на земеделието, храните и горите ще бъде затворена във вторник, като ще бъде осъществена цялостна стерилизация, споделиха от ведомството.

В постройката два пъти седмично се правила цялостна стерилизация, като последната е направена в края на работния ден в петък. Текущата работа във ведомството ще продължи отдалечено, както и услугите за жители. През утрешния ден ще бъдат тествани чиновниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР