Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков отбеляза, че

...
Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков отбеляза, че
Коментари Харесай

Зам.- министър Нанков: Ще има наказани за водната криза в Перник

Зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков означи, че има пропуски в спрявянето с безводитето и водния режим в Перник, където дойде за среща с кмета на общината. Той изясни, че ще има осъдени за водната рецесия в Перник.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Леда Цветкова Снимка: Леда Цветкова
На въпрос на bTV ще желае ли оставка - той отговори " да ", само че не посочи дали това ще бъде шефът на ВиК-дружеството. На кого ще желае оставка, ще стане ясно след срещата с кмета.

Жители на Перник през днешния ден излязоха на митинг против водния режим в града, като пробваха да нахлуят в постройката на ВиК, само че полицията ги спря.
Напрежение на митинга против безводието в Перник Протестиращите се пробваха да влязат във ВиК сдружението
Според зам.-министъра има и други пропуски - при предходния програмен интервал общината е пропуснала опцията да кандидатства за европейско финансиране за замяна на остарялата видопреносна мрежа. В момента тече ремонт и на стената на язовира.
Кметът на Перник сигнализира, че водният режим в града не се съблюдава Станислав Владимиров посочи, че разходът на питейна вода от бент. „ Студена ” не е стеснен и запасите ще стигнат най-вече за два месеца
По думите на зам.-министъра към този момент има признат план и ще се подмени напълно водопреносната мрежа на град Перник през новия програмен интервал. Проектът ще се осъществя и има открити пари за това, изясни Нанков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР