Зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри петото издание

...
Зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри петото издание
Коментари Харесай

Зам.-министър Андонов присъства на откриването на петото издание на фотосалон Старт Фото София

Зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов откри петото издание на интернационалния фотосалон " Старт Фото София " в изложба " Академия " на Националната художествена академия в столицата.. В състезанието участваха 176 създатели от 30 страни.

Събитието е само по рода си в България заради съществуването на раздел " Спорт ". С включването на спортната тема в толкоз влиятелен салон уредниците от " Старт Фото " - Бончук Андонов и Костадин Андонов демонстрират тясната връзка сред спорт и просвета.

" Поздравявам Бончук и Костадин Андонови за напъните, които поставят освен в спортната снимка, само че и за това всеки един от нас да може да се допре до това изкуство ", съобщи зам.-министър Андонов при откриването на фотосалона. Той връчи премията в раздел " Цветна снимка " на българския фотограф Явор Мичев.

Сред гостите в първия ден на " Старт Фото София 2020 " бяха популярни български спортисти и ръководители като президента на Европейския съвет по битка и вицепрезидент на Международната федерация по битка Цено Ценов, генералния секретар на БОК Белчо Горанов, ректора на НСА " Васил Левски " Николай Изов, вицепрезидента на Българската федерация по волейбол Борислав Кьосев, Боян Радев, Александър Томов, Армен Назарян, Едмонд Назарян, Таня Богомилова, Петкана Макавеева, Ваня Дерменджиева, Надка Голчева, Димитър Златанов, Здравка Йорданова. Те се включиха в награждаването на спечелилите в състезанието.

Фотосалон " Старт Фото " се провежда под патронажа на Столична община и е в партньорство с Международната федерация за фотографско изкуство, Национално съдружие фотографска академия България " Янка Кюркчиева ", Международна федерация по битка и Европейски съюз по битка.
 Зам.-министър Стоян Андонов взе участие в откриването на Европейската отворена купа по джудо
Зам.-министър Стоян Андонов взе участие в откриването на Европейската отворена купа по джудо

Утре конкуренцията продължава с останалите четири категории
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР