Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на официалното

...
Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на официалното
Коментари Харесай

Зам.-министър Павлов бе гост на церемонията по повод 20 години Национално представителство на студентските съвети

Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов участва на формалното честване във връзка 20-годишния празник от учредяването на Националното посланичество на студентските препоръки (НПСС).

По време на събитието Павлов връчи приветствен адрес от името на министър Красен Кралев и почетен плакет във връзка годишнината и ползотворното съдействие сред ММС и НПСС.

" Вече 20 години Вашата студентска организация пази правата и ползите на студентите, специализантите, и докторантите в упълномощените висши учебни заведения в страната. Вашата интензивност в региона на културата, спорта, науката и творчеството покачват знанията и уменията на учащите се в България. През годините НПСС и Министерството на младежта и спорта имат чудесно съдействие и оказваме поддръжка за всяка потребна самодейност. Уверен съм, че това партньорство ще продължи и ще се задълбочава. Ние ще продължаваме да работим по този начин, че колкото се може повече от Вас да съумеят да осъществят фантазиите си в България. Не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете дейни, с цел да може дружно да работим за бъдещето на нашата страна ", се споделя в поздравлението от министъра на младежта и спорта.
Председателят на НПСС Даниел Парушев благодари за положителното партньорство с ММС през годините и удостои министър Кралев с почетен знак за важен принос в развиването на организацията.
На церемонията, която се състоя в Аула “Максима” на Университета за национално и международно стопанство, участваха още министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов, който е бил и ръководител на НПСС в интервала 2002-2004 година, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, учредителите на организацията, ректори, представители на студентските препоръки, представители на Неправителствени организации бранша и сътрудници на организацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР