Зам. министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи

...
Зам. министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи
Коментари Харесай

Екатерина Захариева награждава петима японци с принос в отношенията с България

Зам. министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи госпожа Екатерина Захариева дойде на летище “Ханеда ” в Токио, оповестиха от нейното ведомство. Тя е на посещаване в Япония по покана на своя сътрудник Таро Коно.

В Токио Захариева ще е петата Световна асамблея на дамите, в която вземат участие външни министри от целия свят и ръководители на интернационалните организации.

Българският първи посланик ще приказва за провокациите пред човешките запаси в изменящото се световно общество.

Освен че ще се срещне с японския външен министър Таро Коно, с който ще подпише Меморандум за съвещания и съдействие сред Министерство на външните работи на България и Япония, вицепремиерът Захариева ще беседва с губернатора на Токио госпожа Юрико Койке, с госпожа Акико Игая, общоприет шеф на Японо-българската асоциация, с президента на Японската организация за интернационално съдействие (JICA) господин Шиничи Китаока.

Министър Захариева ще се срещне с тримата почетни български консули в Страната на изгряващото слънце и ще награди петима японски жители с принос за развиването на двустранните връзки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР