Зам.-министър Павлов обсъди с младите хора на Сливен Национална стратегия

...
Зам.-министър Павлов обсъди с младите хора на Сливен Национална стратегия
Коментари Харесай

Зам.-министър Павлов обсъди с младите хора на Сливен Национална стратегия за младежта #ЗаЕдно

Зам.-министър Павлов разиска с младежите на Сливен Национална тактика за младежта (2020-2030) #ЗаЕдно

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов се срещна с младежите в Сливен във връзка бъдещата Национална тактика за младежта (2020-2030) #ЗаЕдно.

На срещата участваха заместник-кметът на община Сливен Румен Иванов, заместник-областният шеф Димитринка Петкова, ръководителят на Общински съвет Димитър Митев, шефът на Младежки дом - Сливен Силвия Маринова, юношески организации, възпитаници и студенти.
 В ММС бяха подписани контракти по Национална стратегия за младежта (2016-2020)
В ММС бяха подписани контракти по Национална стратегия за младежта (2016-2020)

Програмата е в сходство с и извършва задачите на Националната младежка тактика за младежта

" Щастлив съм да видя толкоз доста младежи, които се интересуват от юношески политики ", съобщи Павлов в своето одобрение. Той добави, че в подготовката на Новата национална тактика, следвайки главните рекомендации на Европейската тактика на младежта, се търси среща лице в лице с младежите на България и техните организации.

" Младите хора тук ще се включат по най-хубавия метод в бъдещите юношески политики ", сподели заместник-областният шеф Димитринка Петкова, като благодари на Министерството на младежта и спорта (ММС) за потребната среща.
 Снимка 428622
Източник:

Заместник-кметът на община Сливен Димитър Митев също благодари на ММС за организацията на множеството юношески събития в цялата страна и в частност в Сливен и пожела триумф на младежите.

Във втората част на срещата младежите имаха опция да дискутират по групи провокациите, с които се сблъскват в съответната област, и на практика да показват своите хрумвания по метода " Дърво на проблемите ", като разпознават вероятни решения за справяне с тях.

Младежите сложиха главен акцент върху присъединяване на младежите при създаване на политиките за младежта, здравословният метод на живот и спортната интензивност, доброволчеството и професионалната реализация.

Срещи с младежи предстоят в още области на страната, където вниманието още веднъж ще бъде ориентирано към гласа на младите.
 Снимка 428623
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР