Зам.-кметът по направление Дигитализация, иновации и икономическо развитие Владимир Данаилов

...
Зам.-кметът по направление Дигитализация, иновации и икономическо развитие Владимир Данаилов
Коментари Харесай

Зам.-кмет на София става част от управлението на Фонда на фондовете

Зам.-кметът по направление " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване " Владимир Данаилов става част от ръководството на Фонда на фондовете. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова на съвещанието на Столичен общински съвет. 

" Владимир Данаилов получи сериозна покана и аз го поддържах да се причисли към ръководството на Фонда на фондовете - институцията в България, която е виновна за основаването на финансовите принадлежности в поддръжка на общините и бизнеса. Надявам се, че Влади ще остане като дипломат на Столична община в този инструмент, който е доста значим за нас. Желая му триумф “, сподели Фандъкова.

Засега Данаилов резервира позицията си в Столична община.

„ Един от основните цели в моята управническа стратегия е цифровата промяна на София в целокупност. Този приоритет беше заложен и в стратегиите в множеството политически сили, които са част от сегашния Столичен общински съвет. Разчитам да продължим да работим дружно по идващите стъпки, както пътната карта, по този начин и проекта за деяние и най-много реализация на всички тези документи “, добави Йорданка Фандъкова по отношение на приемането на Стратегията за цифрова промяна на града. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР