Зам.-кметът на направление "Зелена система, екология и земеползване" в СО

...
Зам.-кметът на направление "Зелена система, екология и земеползване" в СО
Коментари Харесай

Зам.-кметът на СО Йоана Христова провери дейностите по поддръжка на Борисовата градина

Зам.-кметът на направление "Зелена система, екология и земеползване " в Следствен отдел към окръжна прокуратура Йоана Христова извърши инспекция на дейностите по поддръжка на парк "Княз-Борисова градина ", оповестиха от пресцентъра на Общината.

В парковата част на Борисовата градина ежедневно се правят мероприятия по косене, плевене, сметосъбиране и сметоизвозване. В парка към този момент са осъществени и годишните пролетни обработки против ларви на комари, кърлежи и гризачи.

В инспекцията са взели участие и шефът на дирекция "Зелена система " в Следствен отдел към окръжна прокуратура ланд.арх. Димитър Данчев и шефът на Оперативна програма "Паркове и градски градини " ланд.арх. Милена Васева. Тримата са създали оглед и на положението и на настилките на алейната мрежа в парка и са разискали опциите за предприемане на следващи дейности за подобряването на съществуващата такава.

За инспекцията са употребявани чисто новите електровелосипеди, закупени от Оперативна програма "Паркове и градини " по-рано тази седмица, с цел да подкрепят ежедневната работа на ландшафтните архитекти, виновни за положението и поддържката на най-големите паркове и градини в Столицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР