Зам.-главният прокурор Иван Гешев е единственият кандидат за главен прокурор

...
Зам.-главният прокурор Иван Гешев е единственият кандидат за главен прокурор
Коментари Харесай

The Best of Иван Гешев

Зам.-главният прокурор Иван Гешев е единственият претендент за основен прокурор и избирането му към този момент е съвсем 100 % обезпечено. Фаворитът на сегашния обвинител №1 Сотир Цацаров е известна медийна фигура – той е и продуцент, и основен воин в разнообразни зрелищни акции и следствия, които разкриват и самородния му белетристичен гений. Почти всяко негово изречение е " шедьовър " и подбраните по-долу цитати дават единствено бегла визия за необятните му професионални и креативен благоприятни условия:

" Прокуратурата разполага с най-големия размер информация по случая КТБ, такава, каквато никоя друга институция няма. Това дело е неповторимо, все едно да съпоставим интервенция от апендицит и присаждане на глава. Задачата пред проверяващия екип беше със трудност, близка до това с дизелов мотор да кацнеш на Луната. Кацнахме, а дали ще дишаме, занапред ще забележим. "

" Освен господин Пеевски, липсват още доста лица - и Обама, и Путин, в случай че желаете и Тръмп. За господин Пеевски няма доказателства към този миг в този предмет на следствие, че е направил закононарушение. Затова го няма в обвинителния акт. "

" Господин Дюлгеров е обвиняем. Той даде показания в досъдебното произвеждане в качеството му на обвинен. Това, че той на по-късен стадий ще се откаже от тези показания, беше калкулирано още в досъдебното произвеждане. Така вършат всички. Ние чакахме, че той ще схване това държание. Само да допълня, извинявайте, че ви преустановявам! Единствено, което не можеше да се планува, беше ясно, че той ще каже, че това не е правилно, в досъдебното произвеждане, по този начин вършат всички подсъдими, по този начин вършат и ромите, в това число по делата. Това е всеобщо "

" Светнаха всички като коледна елха. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР