Зам.-директорът на ДАНС Недялко Недялков също се разделя с поста

...
Зам.-директорът на ДАНС Недялко Недялков също се разделя с поста
Коментари Харесай

Знаков ръководител в ДАНС също е официално уволнен

Зам.-директорът на ДАНС Недялко Недялков също се разделя с поста си. Това стана откакто ръководителят на организацията Димитър Георгиев беше освободен.
От години, в разнообразни медийни изявления, Недялков е апетитен за доближен до някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Българска национална телевизия пък заяви, че той е индивидът, разписал възбраната настоящия вътрешен министър Бойко Рашков да има допуск до класифицирана информация. Решението е взето преди 2 години и е със период от 3 години. През 2017 година Рашков, като началник на Националното бюро за надзор на СРС, е забранил на подчинените си да сътрудничат на бюрото в работата му. Съответно, Рашков уточни, че няма по какъв начин бюрото да каже, като беше доста изострен в думите си - че в 8 от 10 случая службите лъжат бюрото дали подслушват нелегално жители - нещо, което.
 Шефът на ГДБОП се раздели с поста си Шефът на ГДБОП се раздели с поста си
Директорът на ГДБОП се раздели с поста си. Любомир Янев е бил преназначен тази заран, удостовери самият той пред Нова телевизия. " Прена...
Недялков би трябвало да получи документите за освобождението си през днешния ден, 1 юни.
" Научих от сътрудници. В петък пуснах отпуск, защото ми се наложи да пътувам до провинцията по персонална работа. Днес сътрудниците ме уведомиха, че е получено решение на Министерския съвет с дата от петък, с което съм уволнен ", сподели Недялков. Той разгласи, че не знае за какво бива уволнен, само че сътрудници му споделили, че било поради редовно несъблюдение на отговорности. И прецизира, че президентът е желал Недялков да бъде освободен още когато е правил първия си длъжностен кабинет, преди на власт да пристигна третото държавно управление на Бойко Борисов.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР