Залязващата футболна звезда Димитър Бербатов май е кандисал да се

Залязващата футболна звезда Димитър Бербатов май е кандисал да се ...

Най-Накрая! Бербатов Вдига Тайна Сватба?.


Залязващата футболна звезда Димитър Бербатов май е кандисал да се ожени за дългогодишната си любима Елена Щилянова. Двамата са заедно повече от десетилетие, имат две дъщери Деа и Елия, но все още не са сключили брак.

Според близки до звездното семейство най-вероятно ще има сватба това лято. Спряга се дори датата 18 август, когато има съвкупност от „8“-ици – 18.08.2018. Твърди се обаче, че церемонията ще е само с отбрани хора, при това далеч от камери и медии.

За цялото това време Митко и Елена винаги са пазили връзката си от хорските очи, като последно бяха забелязани заедно на шоумача на Бербатов през юни миналата година в София.

„Елена винаги е искала да бъде булка, топката е в полето на Митко. След доста отлагания явно най-сетне се е решил“, разправят негови ортаци у нас.

В момента благоевградчанинът, който навърши 38 години, рита в Индия и няма да се прибере у нас преди април, когато приключва първенството, пише „Уикенд“. Вероятно след това ще започнат по-сериозни приготовления за церемонията.

Открай време около тях пълзят слухове, че главната причина досега да не са минали под венчилото не е футболистът, а майка му Маргарита. Ревностната бивша медицинска сестра дълго време се е противяла за брак заради подозрения, че Елена е сметкаджийка. Знае се, че бившият капитан на националния отбор заработи около 40 милиона евро в славната си кариера в „Леверкузен“, „Тотнъм“, „Манчестър Юнайтед“, „Монако“,  ПАОК и сега в Индия.

Източник: secret.bg