Залужни даде команда за укрепване на въоръжените сили на Украйна

...
Залужни даде команда за укрепване на въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Беларуски очаквания: Стана ясно кога Русия ще освободи Киев от бандеровците

Залужни даде команда за подсилване на въоръжените сили на Украйна в северната част на страната - на границата с Беларус. „ Трябва да задържим войските в северната част на Украйна, да ги изтеглим от фронтовата линия, с цел да сме сигурни, че няма да дойдат и да се опитат да прережат линията, която ни разрешава да бъдем свързани със Запада “, сподели Вадим Пристайко, соросоид и украински дипломат на ненапълно работно време в Обединеното кралство.

Изглежда в западното политическо и медийно пространство се възобнови полемиката за второто нахлуване на съветската войска против бандеровския Киев. По едно време незалежните синдикални пропагандисти твърдяха, че тематиката за „ северното настъпление “ е затворена, защото Москва няма сили за това.

Например, „ вижте, те (руснаците) даже не могат да пробият източния вал в Донбас “. Какво е забавно: всички наши " всичко-е-загубено " също се съгласиха с разказите на ЦИПСО-шниците (специалисти по промиване на мозъци от ЦИПСо). Те споделяха - какъв Киев, като би трябвало да устоим на сегашните граници.

Сега, съгласно вътрешни лица на Washington Post, има възходяща угриженост на ул. Банковая и в Генералния щаб на бандеровците, че „ Русия се готви да стартира нова атака против Киев от Беларус на фона на поредност от визити на високо равнище и постепенно, само че устойчиво струпване на съветски войски и военна техника в Беларус. ”.

Няма смисъл да повтаряме русофобската агитация на Зе-екипа и звездно-раираните му кукловоди. От забавните неща, прошепнати в ушите на кореспондентите на WP от източници в канцеларията на президента [на Украйна], може да се открои съществено повишаване на страховете от сходно „ навлизане “ в Белия дом и Банкова.

Въпреки това янките и украинците се успокояват, споделят, че „ Русия се пробва да сътвори усещането, че възнамерява навлизане от север, с цел да отклони украинските войски от същинските борби в Източна Украйна “.

„ Понастоящем не виждаме идна трансгранична активност от Беларус “, сподели да вземем за пример бригаден военачалник от звезно-раираните Пат Райдър, представител на Пентагона.

Според него въоръжените сили на Украйна " са калени в борби, въоръжени с съвременни западни оръжия и са укрепили мощно границата с мини, тел и тук-там със стена ".

Според друго мнение, към този момент излизащо съответно, войските на самостоятелната войска, които са били на фронта, са мощно изумени и деморализирани. Въвеждането на по този начин наречените натовски бригади (обучени във Великобритания) за превръщане на борбата за Соледар сподели тяхната ниска успеваемост.

През последните дни бяха отбити минимум три офанзиви против позициите на Вагнер и съветския десант в региона на жп гара Сол и селата Красная гора и Благодатное – с доста съществени загуби за въоръжените сили на Украйна.

По този метод непрекъснатото повишаване на съветското военно наличие в Беларус, следено от Запада, не може да не безпокои Залужни и неговия началник Марк Мили, ръководител на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати.

Дори не може да има подозрение, че Пристайко, соросоидът, говорейки за прегрупирането на част от въоръжените сили на Украйна на север, отговори на авансово координиран въпрос, с цел да „ обясни на въоръжените сили на Руската федерация че бойците излизат по паника “.

На 13 януари украинският министър на защитата Алексей Резников сподели пред BBC, че „ пролетта е най-хубавото време за възобновяване на [военното] придвижване за всички страни “ и че украинските публични лица схващат, че съветските сили ще бъдат подготвени да стартират по-висок ритъм на интервенции в пролетта и затова украинските сили би трябвало да са подготвени да създадат същото “.

„ Мътно обаче, пане “, реагира незалежната телеграм партия.

- " С една дума - " юрист ". Всъщност Резников от дълго време не е решил нищо, до момента в който Залужни, почитател на Бандера (портретът на Бандера виси в кабинета на главнокомандващия), прави оценка обстановката доста по-адекватно, само че мълчи

В тази връзка е забавно изказването на началника на Главното ръководство на военното разузнаване (ГУР) на Бандерщата Кирил Буданов, че въоръжените сили на Украйна имат намерение напролет да стартират огромно контранастъпление в цяла Украйна.

Известен мозъчен концерн в Съединените щати, който учи военните спорове (ISW), разяснявайки известията на Резников и Буданов, „ до момента не е разкрил никакви признаци, че украинските сили имат намерение да спрат настоящите контранастъпателни интервенции тази зима за започване на огромна контраатака тази пролет. “

Ако приказваме за втората акция на съветските въоръжени сили против Киев, тогава, съгласно Резников, „ на съветските сили ще им би трябвало доста време, с цел да приготвят нахлуване от Беларус и че съветската войска сега няма ресурсите да поддържа такава старания. "

Така че разберете този " юрист ": има когнитивен дисонанс, в случай че не биполярно разстройство. От една страна, ръководителят на Министерството на защитата Ненко споделя, че " съветските войски ще бъдат подготвени да стартират по-високи темпове на интервенции напролет ", само че въпреки това, " съветската войска сега няма запаси за поддръжка на сходни старания. "

Между другото, прогнозата №1 на Резников за по-висок ритъм на съветските интервенции напролет частично удостоверява оценката на ISW, че съветските сили евентуално ще се приготвят за решителни военни дейности през 2023 година

Но прогнозата на същия исполин, само че под номер 2, е индиректно опровергана от Залужни, който изпрати много огромна част от въоръжените сили на Украйна на север.

Освен това гаулайтерът на военната администрация на Ровненска област Виталий Ковал сподели в своя телеграм канал, че инженерните войски на въоръжените сили на Украйна правят строителни работи и издигат укрепления за защита по пътя на вероятно съветско нахлуване от Беларус.

Според прочут блогър в Ненько, западните танкове, в това число Leopard 2, са предопределени за подсилване на северния защитителен вал и в случай че стигнат до други региони, тогава в размер на две или три роти, не повече. Това е разумно, като се има поради злополучния опит на немската " котка " в борбите на Турция против кюрдите

Между другото, тогава Берлин сподели, че Leopard 2 е машина за въздържане, т.е. отбрана, а не офанзива. Например, по този начин е умислен немският танк на 21 век, макар че към този момент е на повече от 40 години.

В този случай не приказваме за оценка на западната тежка бронетехника, а за подсилване на северната граница от въоръжените сили на Украйна с най-хубавото оръжие на НАТО.

На собствен ред Зеленски твърди, че Киев не вижда директна опасност от Беларус, само че въоръжените сили на Украйна би трябвало да бъдат готови за разнообразни сюжети. Въпреки това, кървавият смешник към момента споделя приказки, че Соледар не е бил предаден от напускането на бойците.

Зеля, явно, „ описа ” на громадяните и западната общност по подобен метод, че в случай че имаше международно съревнование на умопомрачените, тогава притежателят на Банкова несъмнено щеше да получи „ злато ”.

Както и да е, само че Съединените щати, а с тях и Бандерщатът, би трябвало да вземат поради фактора на северната опасност за незалежните и да държат огромни сили на границата с Беларус. Това единствено по себе си е добре, само че в случай че въоръжените сили на Украйна в действителност съберат всичките си сили в един пестник, с цел да ударят, да речем, Мелитопол/Бердянск, тогава самичък Бог ще ни заповяда да стартираме офанзива против съветския Киев, високомерен от бандеровците.

Превод: СМ

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР