Заловиха с алкохол шофьор на училищен автобус в Котел. При

...
Заловиха с алкохол шофьор на училищен автобус в Котел. При
Коментари Харесай

Хванаха пиян шофьор да кара ученици

Заловиха с алкохол водач на учебен рейс в Котел. При взетата му проба дрегерът е отчел 0,59 промила. Автобусът е превозвал ежедневно възпитаници от село Ябланово до приблизително учебно заведение " Георги Раковски " в Котел, съобщи БГНЕС.

Мъжът е спрян от полицейски патрул на паркинга пред учебното заведение незабавно след идването на рейса, цялостен с деца. След като водачът дава позитивна проба, му е формиран акт, отнета му е книжката и талонът на рейса. След случая поражда усложнение, в което се усложнява извозването на близо 200 деца всеки ден от обитаемото им място до града.

Директорът на учебното заведение съобщи, че ще бъде направено нужното, с цел да не се получи закъснение. Той подсигурява, че за в бъдеще ще се вземат драконовски превантивни ограничения с цел да не се стига до сходна обстановка.

Мехмед е дълготраен чиновник на учебното заведение и до момента няма нарушавания.,,При всички положения той ще бъде дисциплинарно уволнен, просто не тъй като не е добър експерт, той няма проблеми до този миг, само че пък постоянно има първи път, постоянно тъй като е експерт, той би трябвало да счита, че няма по какъв начин да рискува живота на децата в такава обстановка, сподели шефът на СУ " Георги Раковски " Стефан Дондев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР