Заловеният преди няколко дни кокаин в София е около 500

...
Заловеният преди няколко дни кокаин в София е около 500
Коментари Харесай

Около 500 кг е задържаният кокаин в София

Заловеният преди няколко дни кокаин в София е към 500 кг.

Днес основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви във Варна, представен от Нова телевизия, че арестуваният преди няколко дни кокаин е към 500 кг, пропит в кашони с цитрусови плодове .
 Над 100 кг кокаин открити в кв. Обновена
Над 100 кг кокаин открити в кв. " Слатина "

Дрогата е хваната в региона на Зеленчуковата борса

Иванов разясни, че кашоните са над 6700, а данните на Министерство на вътрешните работи сочат, че от кашон би трябвало да се извлече сред 80 и 100 грама опиат . Главният секретар разкри още, че пазарната цена е 22 милиона евро на едро. Според информацията на Министерство на вътрешните работи, сподели Иванов, опиатът е с извънредно висока непорочност, което значи, че като бъде премесен на улицата цената му ще стане близо 100 милиона лв..

Кашоните са прибрани на несъмнено място и се охраняват, а едвам през днешния ден сутринта е завършило разтоварването на цитрусите от тях . За нас това е нов метод за преместване на опиат и би трябвало да успеем да го извлечем от самата хартия, изясни той.

Кокаинът е стигнал по море до Европа, а по-късно по суша до България. Най-вероятно дрогата е предопределена за българския пазар.

В петък на зеленчуковата борса в " Слатина " беше намерено голямо количество кокаин. При акцията бяха хванати трима души, сред които и някогашен началник в митниците. По непотвърдена информация това е Красимир Керемедчийски, някогашен началник на столичната митница.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР