Заловени са двама и от Пловдив и София. Срещу единия

...
Заловени са двама и от Пловдив и София. Срещу единия
Коментари Харесай

Мъж отвлече и изнасили жена в София, друг насилвал жертвите си в пловдивския квартал Кючук Париж

Заловени са двама и от Пловдив и София. Срещу единия от мъжете са повдигнати обвинявания за похищение и за обезчестяване. Според данни на прокуратурата, на 06.01.19 година обвиненият е определил среща в Пловдив на жена, с която се срещнал във Facebook. След отправени закани, той я е принудил да се качи в неговия автомобил. Заплашена с секира, тя била наложително отведена до дома на мъжа в София. Там той осъществил с нея принудителен сексуален акт, а на идващия ден я върнал назад в Пловдив. Заплахите траяли, като той я предизвестил да не подава тъжба в полицията.
Двете повдигнати обвинявания против софиянеца за осъществени закононарушения се санкционират с отнемане от независимост, като за отвличането Наказателният кодекс планува от 10 до 20 години или пожизнен затвор. Според Окръжен съд-Пловдив съществува действителна заплаха при по-лека мярка от " задържане под стража " обвиненият да извърши закононарушение или да се укрие и по тази причина му бе наложена точно най-тежката. Този извод е аргументиран на база, обремененото му правосъдно минало, като всички закононарушения, за които е осъждан, като се изключи първото, са срещу личността, изнудване и насила. Съдът одобри, че съществува и действителна заплаха да се укрие. Определението предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд–Пловдив.
10 години зад решетките, при първичен непоколебим режим, получи другия изнасилвач на дами в Пловдив. Той е приет за отговорен в това, че на 7.12.17 година в регионалния град, в квартал „ Кючук Париж “ се е съвкупил с 19-годишно момиче, като я е принудил към това със мощ и заплашване. Няколко дни по-късно - на 20.12.17 година в Пловдив - същият мъж изнасилил и 21-годишна жена. И тя е била принудена към това със мощ и заплашване. За сторените две действия съдът наложи на подсъдимия едно общо най-тежко наказване - 10 " отнемане от независимост ", при първичен непоколебим режим. А на всяка от потърпевшите дами подсъдимият следва да заплати и по 20 000 /двадесет хиляди/ лв. обезщетение за претърпените неимуществени вреди – болки и премеждия. Така, Окръжен съд–Пловдив удостовери присъдата на Районния съд в града. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР