Заловени по време на незаконна сеч край Разлог мъже са

...
Заловени по време на незаконна сеч край Разлог мъже са
Коментари Харесай

Бракониери преследваха горски стражари с включен моторен трион

Заловени по време на противозаконна сеч край Разлог мъже са преследвали горски стражари с включен моторен трион, оповестяват от Югозападното държавно дружество /ЮЗДП/.

От там показват, че това е следващ случай на смело посягане против чиновници на "Държавно горско стопанство Разлог ".

Нарушения в сечища край Говедарци разкри инспекция

При съответния случай по време на постоянен обход на охраняем сектор "Мразеница ", двамата горски стражари попадат на джип с отворена задна врата на багажника, натоварена до половина с дървесина. Зад джипа се оказват две маскирани лица, които са разкроявали повалено дърво.

След като горските чиновници доближават на няколко метра, единият от бракониерите подвига работещия моторен трион и, замахвайки с него, се насочва към стражарите, изясняват от ЮЗДП. Служителите на ДГС Разлог побягват, а единият от маскираните мъже ги гони към петдесет метра с включен моторен трион.

От предприятието показват, че поглеждайки обратно, единият от горските видял движещата се верига на резачката на 30-40 сантиметра от главата си. Единият от нарушителите е разпознат, а за другия се допуска кой е, защото автомобилът, с който са правили нарушаването, се ръководи от него и домува на адреса му, допълват от ЮЗДП. За нападението е сигнализирано районното ръководство в Разлог.

Седмица по-рано същите стражари са открили нарушаване с този автомобил, само че тогава маскираните са препречили пътя на служебния автомобил на горските стражари, като са повалили пред него дърво.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР