Заловени от полицията са двама мъже, обикалящи с автомобили из

...
Заловени от полицията са двама мъже, обикалящи с автомобили из
Коментари Харесай

Мъже размахваха пластмасови автомати в Асеновград, заловени са

Заловени от полицията са двама мъже, обикалящи с коли из улиците на Асеновград, размахвайки оръжия в ръцете си. Стряскащото видео бе оповестено в обществената мрежа от Симеон Добрев, откъдето по-късно бе заличен.
На фрагменти от Youtube, оповестени от БЛИЦ, се вижда по какъв начин всеки от мъжете е седнал на рамката на отворен непряк прозорец на бял джип " Мерцедес " и държи автомат. Джиповете минават през бул. " България " в Асеновград, като от записа се вижда регистрационният номер единствено на едната кола.

Относно случилото се, десетки жители са подали сигнал в Районно ръководство " Полиция " в града. Сигнализирано е и до Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив, откъдето показаха, че двата автомобила са били спрени от полицейски патрул. При инспекцията е открита самоличността на младите мъже, които са декларирали, че са снимали видео и употребените за задачата оръжия са пластмасови. Това беше доказано от Министерство на вътрешните работи пред Actualno.com.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е и Районната прокуратура в Асеновград, защото частниците във видеото са нарушили публичния ред, предизвиквайки суматоха измежду жителите. Освен това, са нарушили и някои от разпоредбите за придвижване по пътищата, излизайки от прозорците на колите по време на придвижване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР