Заловен нарушител на незаконен улов на бяла пясъчна мида При извършена

...
Заловен нарушител на незаконен улов на бяла пясъчна мида
При извършена
Коментари Харесай

Проверки на служители на ИАРА

Заловен извършител на противозаконен улов на бяла пясъчна мида

При осъществена взаимна инспекция, контролни органи на ИАРА към бранш „ Рибарство и надзор " град Бургас и чиновници на Министерство на вътрешните работи към районно управление (на МВР) град Приморско откриха нерегламентирано драгиращо средство за улов на бяла пясъчна мида, сложено на борда на рибарски транспортен съд, дебаркирал на кея на м. " Аркутино ". Съставен е отчет от инспекцията, а уредът е конфискуван и предаден за заличаване. На притежателя на риболовния транспортен съд с регистрационен номер ще бъде формиран АУАН (Акт за определяне на административно нарушение) на нарушение наредбите на ЗРА (Закон за риболовство и аквакултури).

Проверка на езеро „ Вая "

След подаден сигнал към незабавния телефон 112 и осъществена инспекция по вода на езеро „ Вая ", контролни органи на ИАРА към бранш „ Рибарство и надзор " град Бургас откриха сложени в работно състояние 4 броя мрежи без улов в тях. Мрежите са конфискувани и предадени за заличаване.

Проверка по река Дунав и язовир „ Мъртва поляна 1 "

При осъществена рутинна инспекция по р. Дунав от р.к. 609-650, контролни органи на ИАРА откриха сложени в работно състояние 6 броя немаркирани хрилни мрежи, с приблизителна обща дължина 400 метра. Мрежите са извадени, а нарушителите не са открити.

След подаден сигнал на незабавния телефон 112 и осъществена инспекция по вода на язовир „ Мъртва котловина 1 ", контролни органи на ИАРА към бранш „ Рибарство и надзор " град Плевен откриха сложена в работно състояние хрилна мрежа, която бе извадена и предадена за заличаване.

Поздрави!
С пожелания за сполучлив ден и противоречива седмица!
Станко Димов, +359888845614

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР