Заложниците във фабрика източно от Истанбул са взети от двама

...
Заложниците във фабрика източно от Истанбул са взети от двама
Коментари Харесай

Криза със заложници в Турция: Похитителите във фабриката имат бомба

Заложниците във фабрика източно от Истанбул са взети от двама нападатели, единият от които е някогашен чиновник на предприятието, като носят в себе си " взривно устройство, сходно на бомба ", съобщава вестник  Cumhuriyet.

Първоначално беше обявено, че въоръжен мъж е взел за заложници чиновници на завода на Procter & Gamble в предградията на Истанбул, а на мястото са изпратени специфични елементи.

Съобщава се, че нападателят е взел хора за заложници в символ на митинг против събитията в Ивицата Газа.

Според турското издание седем души са взети за заложници, измежду които и една жена. Предполага се, че един от въоръжените мъже е прескочил оградата на предприятието.

" Заложниците са взети от двама мъже с оръжие, носещи нещо сходно на бомба. Единият от тях е някогашен чиновник на завода Ибрахим Й., който се занимаваше с изобразяване. Той излъчи фрагменти със заложниците в обществените мрежи мрежи ", написа турското издание.

Според Ибрахим Й. заложниците са в положително положение, а един от тях през днешния ден има рожден ден. " Мъжете, взели заложниците, им разрешили и да отпразнуват рождения ден на един от хванатите, защото всичко към този момент било готово за празника ", отбелязва вестникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР