Заложници на счупен самолет станаха актьорите Юлиан Вергов, Теодора Духовникова

...
Заложници на счупен самолет станаха актьорите Юлиан Вергов, Теодора Духовникова
Коментари Харесай

Вергов, Духовникова и Пенев жертви на самолет

Заложници на строшен аероплан станаха актьорите Юлиан Вергов, Теодора Духовникова и Владо Пенев. Тримата часове наред чакаха на летището в Истанбул, защото се оказа, че машината на турските авиолинии, с която би трябвало да се приберат в София, е развалена. И бяха принудени да "висят ", до момента в който дойде нов аероплан, който да ги откара.

Драматичната история се разиграва във вторник вечерта. Вергов, Духовникова и Пенев са завършили турне в Турция и се прибират от Бурса, като прекачването им за България е през Истанбул. Точно преди да излетят, се получава информация, че има механически проблем с летателния уред и полетът няма да бъде осъществен. Актьорите дружно със стотици други пасажери са принудени да чакат на аеропорта, до момента в който дойде друга машина и ги прибере.



Духовникова цитира Божинов

"Вергов беше гневен. Закани се, че повече няма да лети с тази самолетна компания. Постоянно се държеше за главата и говореше, а Духовникова се опитваше да го успокои. Самата тя стоеше множеството време безмълвна и убиваше скуката. Вергов си мислеше да си вземе бира от летището, с цел да се поуспокои, само че цената от 10 евро за едно кенче евентуално го отхвърли ", описаха пред "България Днес " очевидци на трагичните подиуми. В един миг и гладът проговорил, което още повече изнервило чакащите пасажери. Актьорите отпътуваха за турнето преди дни и засипаха обществените мрежи с фрагменти от пътуването си в южната ни съседка. Те споделяха с какво се хранят, къде се снимат и с кого се виждат.

Ето коя прилапа Гъмов

"Турция, Истанбул, Ататюрк летище. Владо Пенев и Юлиан Вергов. Турне, спектакъл. "Бащата ". Рент-а-кар. Чакаме. Много чакаме. Юли се разправя. Владо към този момент въображаемо е в Топ Капъ. Питах - мога ли малко да похленча? Можело. Нямало никакво значение ", написа Духовникова в персоналния си профил. Вергов показа, че постановката "Бащата " потегля на турне. А Владо Пенев пусна фотоси от Истанбул и драсна текст към тях: "Цариград ".

По неофициална информация Вергов, Духовникова и Пенев са се прибрали сполучливо в България в нощта на вторник против сряда, написа ХотАрена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР