Заложеният ръст на доходите през 2020 година циментира нашата опашкарска

...
Заложеният ръст на доходите през 2020 година циментира нашата опашкарска
Коментари Харесай

Финансов експерт: Опашкарската ни позиция в ЕС е циментирана

Заложеният растеж на приходите през 2020 година циментира нашата опашкарска позиция в Европейски Съюз по приходи и стандарт. Имаме нарастване на приходите, само че динамичността на производството не е нараснала.
Това съобщи пред бТВ финансистът проф. Гарабед Минасян, който дружно с сътрудника си Емил Хърсев разясниха какво ни чака през новата година.

„ Разликата сред нарастванията на заплатите и продуктивността на труда е съвсем двойна “, означи още Минасян. По думите му, работодателите подвигат заплатите, тъй като имаме приключване на български капитали в чужбина.

„ Стандартът в Европейски Съюз не демонстрира изключително положителни вероятности. Определено портфейлът ни ще е по-пълен. 8% са упованията на бизнеса, поради търсенето на работна ръка. Ние се конкурираме с целия Европейски Съюз. Това сподели финансистът Емил Хърсев.

Той даде образец със своя бизнес. „ Имам хотели в България и един в Германия. В някои бизнеси по този начин се реализира баланс. Това разрешава една ротация на фрагментите, повишение на стандарта на обслужване на фрагментите, също така скъпите фрагменти могат да работят и у нас и в чужбина. Има дисциплиниращо значение за цялата компания. Ако успееш да работиш в една огромна стопанска система, нямаш проблеми в България “, означи той.

„ Увеличаването на приходите на чиновниците умъртви няколко бизнеси, само че това ненапълно е добре. Робският труд да работиш на ишлеме, на процедура към този момент не съществува, разяснява Хърсев, давайки за образец компаниите, даващи работа на шивачки у нас.

„ Нашето ценово ниво е доста ниско, по тази причина ще има догонване на цените на Европейски Съюз “, предвижда проф. Гарабед Минасян.

Хърсев разгласи, че не чака съществени стопански разтърсвания у нас, макар упованията за криза в целия Европейски Съюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР