Залипсва ли ви ретроградния Меркурий? Не се тревожете - наличен

...
Залипсва ли ви ретроградния Меркурий? Не се тревожете - наличен
Коментари Харесай

Ако ви е липсвал ретроградния Меркурий: Тук е. Какво не бива да правите през този период

Залипсва ли ви ретроградния Меркурий? Не се тревожете - разполагаем е. Обаче астролозите имат неприятна вест! Тази година ретроградният Меркурий ще бъде много дълъг - от 1 до 25 април, т.е. съвсем цялостен месец.

Този интервал, като предписание, е съпроводен от редица отрицателни обстановки и въздействия върху хората. 

В интервала от 1 до 25 април са вероятни огромен брой промени в региона на връзките, придвижването, пътуванията и бизнес контактите, защото планетата е " виновна " за тези области на живота.

Важно е да знаете в кой знак на Зодиака се намира небесното тяло, в нашия случай - назадничав Меркурий, по какъв начин този знак въздейства върху силата на планетата.

През април ще " управлява " Овенът, което значи, че хората ще усещат остро експанзията и войнственото отношение.
Какво е назадничав Меркурий и къде да чакаме подводни камъни, съгласно астрологията
Най-доброто нещо, което може да извършите по време на ретроградния Меркурий, е да обръщате внимание на неща, които са се случили в миналото.

Обратното придвижване на планетата наподобява връща човек обратно, принуждавайки го да преразгледа неща, които от дълго време е оставил на заден проект и с които не желае да се занимава.

Ако в живота ви има някакви съмнителни каузи или дейности, които ви изтощават, ще би трябвало да се сбогувате с тях. Освен това има огромна възможност да вземете много радикални решения, на които по-рано не сте били способни. 

Когато ретроградният Меркурий завърши, плановете и желанията ви ще рухнат, най-вероятно по независещи от вас аргументи. Обстоятелствата ще се развият по подобен метод, че замисленото няма да се осъществя и ще би трябвало да чакате още веднъж.

Не всичко обаче е толкоз неприятно. За много хора ретроградният Меркурий ще бъде време, в което ще бъде допустимо да сложат завършек на обстановки, които ги тревожат от ноември-декември 2023 година насам.
Какво би трябвало и какво не би трябвало да се прави по време на назадничав Меркурий, съгласно астролозите
За да преминете през интервала без загуби, е значимо е да знаете какво може да вършиме по време на назадничав Меркурий и от какви дейности е по-добре да се откажете.

В интервала от 1 до 25 април астролозите предлагат да почистите добре дома си, да преровите шкафовете и дрешниците и да се отървете от всички остарели движимости. 

Добре е и да се отървете от неприятните си привички, да обсъдите проблемите в връзките с половинката и да ги решите; да преразгледате отношението си към работата и дали тя ви подхожда.

Също по този начин е добре да кажете довиждане на хората, които единствено крадат силата ви. 

За да не се трансформира животът ви в същински пъкъл, през този интервал не би трябвало да се местите в ново жилище; да предприемате пътувания или да ходите в командировки; да купувате всевъзможни джаджи и домашен уреди; да сключвате брак или да стартирате нова връзка, както и да напускате остарялата си работа и да стартирате нова. 

Ретроградният Меркурий през април не е време, в което може да се доверявате на обещанията на хората или самите вие да обещавате нещо.

По-добре е да ревизирате информацията хиляди пъти и да се отнасяте към близките снизходително, като избягвате всевъзможни спорове. /
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР