Залата ще се пръска по шевовете и трябва трябва да

...
Залата ще се пръска по шевовете и трябва трябва да
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Някой ден бих умрял за българския народ!

" Залата ще се пръска по шевовете и би трябвало трябва да бъда доста съсредоточен. Да играя подред родна аудитория ме стимулира доста. Това е най-голямата мощ, която човек може да има. По-велико от това за мен персонално няма. Знаете, че аз обичам българския народ и върша нужното... Някой ден може и да умра за българския народ!
Това прочувствено изявление направи Кубрат Пулев във връзка идния му мач против Хюи Фюри в " Арена Армеец " пред Нова телевизия.
" Стратегията е в действителност доста значима. Работихме и върху дисциплината на боксиране, с цел да не може човек да се разсейва.
Екипът ми е ушит от една компания, която прави обичайни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е неповторим, а и ще има огромна стойност ", добави още българинът.
От своя страна Фюри съобщи, че напрежението преди борбата е върху българина, а той самият не се е чувствал в никакъв случай по-добре преди борба.
" В последна сметка борбата си е борба. Винаги съм казвал, че съм подготвен да се изправя против всеки, във всяка точка на света. За мен няма разлика”, показа Фюри пред английския " The Mirror ".
Колкото повече се приближаваме до мача, толкоз повече с неспокойствие да изляза на музиката от „ Смело сърце” и да чуя плача на тълпата. Пулев е сложен съперник, само че аз не съм се чувствал по-добре преди мач в цялата си досегашна кариера. Говоря и физически, и душевен. Готов съм да изляза и да победя”, безапелационен бе 24-годишният боксьор.
Както е известно, спечелилият от конфликта в София получава правото да се бие за международната купа на IBF против настоящия ѝ собственик Антъни Джошуа. Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР