Зала "Сила" ще приеме легендарната българска група ФСБ на 31

...
Зала "Сила" ще приеме легендарната българска група ФСБ на 31
Коментари Харесай

Пловдив ще полети високо с ФСБ

Зала "Сила " ще одобри именитата българска група ФСБ на 31 март от 19 ч. Денят на концерта е определен неслучайно, тъй като съботният ден ще спомогне концерта да бъде претърпян и от хората от околните на Пловдив селища. Защото всеки знае, че отново ще се срещнем след години, няма по какъв начин да не сме на концерта и високо летим с музиката на ФСБ, са единствено част от асоциативните безредици, които групата дава на публиката си.

А същинска цялостна страст ще получите, в случай че бъдете измежду феновете. Шоуто е обезпечено с осъществяването на неостаряващите и обичани на генерации българи класики - "След 10 години ", "Високо ", "Няма по какъв начин ", "Не по този начин ", "Обичам те до тук " и доста други незабравими композиции.

Разтърсващото шоу се добавя от брилянтен тон и удобна зала, освен това в самия център на Пловдив. На една сцена ще излязат актуалните членове на паметната група - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, които за следващ път ще потвърдят, че ФСБ е не просто емблема на българския рок, а е институция. 

FSB е единствената родна рок тайфа, удостоена с най-високото отличие за музикални достижения - Grammy. Те печелят влиятелната премия за аранжимента на световноизвестния шлагер на José Feliciano "Cielito Lindo ". Безкомпромисният тон, съвършената селекция на инструментите и високият професионализъм слагат групата освен на българската, само че и на международната музикална карта. 

В композициите на FSB е реализиран идеален синхрон сред традиция и нововъведение. Препълнените концертни зали и игрища, милионите фенове и големите тиражи на техните албуми са равносметката за над 40 години на върха. ФСБ дават обещание двучасово шоу с осъществявания на над 20 песни основани през дългата им театрална кариера. Специално за концерта ще бъда подложен LED екран, а осветлението и озвучаването са професионални, както при всеки концерт в залата. 

Вратите ще бъдат отворени 1 час преди началото на концерта, като за упътването и спокойното настаняване на феновете ще се погрижат защитата и добре подготвени разпоредители. Комплекс "Сила " разполага с 2 обособени входа за другите браншове, като и двата ще бъдат отворени за лесното постигане до местата. За феновете, които ще дойдат на концерта с колите си, разполагаем е 4-етажният паркинг. Билети се продават в Билетния център пред Общината и онлайн.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР