Зала EFE на хотел Маринела ще събере хип-хоп аудиторията у

...
Зала EFE на хотел Маринела ще събере хип-хоп аудиторията у
Коментари Харесай

Рапърът Dim4ou и съпругата му Веси – водещи на 359 Hip Hop Awards

Зала EFE на хотел Маринела ще събере хип-хоп аудиторията у нас, представители на мейнстрийм и ъндърграунд сцената и ще награди спечелили в над 15 категории. Събитието чака за поредна година стотици посетители, а за положителното въодушевление на аудитория със своите музикални осъществявания ще се погрижат редица топ реализатори. На сцената на 359 Hip Hop Awards ще се качат: петкратният притежател на купата " Рапър на годината " 100 Kila, NDOE, Murda Boyz, Venzy, Боби Ваклинов, ANGELL, DJ GEORGE, BiterZzz Twerk & Hip Hop и други Организаторите са подготвили специфична изненада за гостите - извънредна хип-хоп колаборация с интернационално присъединяване.

Миналогодишният притежател на купата " Рапър на годината " Dim4ou и брачната половинка му ще бъдат водещи на 359 Hip Hop Awards.
VIP куверти могат да бъдат закупени посредством персонално известие на facebook страницата на 359 Hip Hop Awards или на телефон: 0879 444 485. Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Eventim.
За SMS гласуването:
В категория номинации в формалния уебсайт на събитието www.359awards.com са оповестени в топ 5 номерата на всеки актьор или план. Може да се пускат до 5 SMS от един номер. Гласуването се затваря на 3.02.2019 г. в 00.00 часа.

За oнлайн гласуването на 359 Hip-Hop Awards 2019:
В Категория Гласуване в формалния уебсайт на събитието www.359awards.com са оповестени в топ 5 онлайн формата за гласоподаване на всеки актьор или план. Всеки консуматор може да гласоподава свободно за всички или единствено за определени категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за наново гласоподаване. При опит за операция на вота през proxy уеб сайтове, подадените гласове от сходни референти се анулират автоматизирано. Допълнително се следи за гласоподаване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи снабдител. При определяне на корист получените гласове се анулират автоматизирано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР