Зала 22 септември в Благоевград по традиция е запазена за

...
Зала 22 септември в Благоевград по традиция е запазена за
Коментари Харесай

Деца от Благоевград сядат на бюрата на общинския съвет

Зала " 22 септември " в Благоевград по традиция е непокътната за Общинския съвет в града, който заседава по значими за общността въпроси. Това обаче беше променено, откакто възпитаници от града застанаха зад бюрата на политиците, с цел да се включат в самодейността " Училище на годината ".
Кръгът от надпреварата под надпис " Знание " събра възпитаници от 1 до 12 клас. Те бяха разграничени в две възрастови групи: от първи до седми клас, и от осми до дванадесети. Въпросите за надпреварата са формирани от локалното РУО, а в журито беше шефът на Регионалния исторически музей Кирил Алексиев, шефът на европейския информативен център Красимира Хаджикосева и Соня Кацарска - учител по литература.
Голямата конкуренция беше открита от началника на отдел " Образование " към общината Симона Митова, която поздрави всички благоевградски деца от името на кмета на града доктор Атанас Камбитов, който не присъстваше на събитието.
Следващият месец следва нов кръг на надпреварата - този път под името " Култура ". Училището на годината в Благоевград ще бъде определено на публична гала на 23 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР