Закусвалня във Видин предлага на клиентите си ужасяващ деликатес, пише

...
Закусвалня във Видин предлага на клиентите си ужасяващ деликатес, пише
Коментари Харесай

Да ви е сладко! Закусвалня във Видин с бонус към кюфтетата - хлебарки

Закусвалня във Видин предлага на клиентите си отблъскващ деликатес, написа BulNews.bg. Гадни хлебарки лазят по кюфтетата пред очите на отвратените гости на заведението.

За случая сигнализира жителка на крайдунавския град. Тя изпрати за рубриката „ Ти, репортерът “ фотоси и видео на гнусната панорама.
По думите на дамата става въпрос за скара, която се намира тъкмо до жп гарата, против пощата.

В събота тя влезнала да похапне със брачна половинка си, само че останали ужасени от видяното на витрината в заведението. Пържените кюфтета, предлагани на цена от 60 стотинки за брой, са били покрити с хлебарки. Жената неотложно извадила телефона си и снимала по какъв начин гадините се разхождат необезпокоявано по кюфтетата.

Заведението се посещава всекидневно от десетки хора, само че наподобява това не е аршин за качеството на предлаганата храна. Справка демонстрира, че и други поданици на крайдунавския град са се оплаквали от ужасяващи находки в гозбите на гостилницата. Миналата година
видинчани се натъкнали на „ бонус “ в кюфтетата – бели червеи.

„ От организацията по сигурност на храните би трябвало да се самосезират и да извършат инспекция, преди някой клиент на сладкарница да лепне някоя неприятна болест “, разяснява нашата читателка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР