Закуската, всеки знае, е най-важното хранене за деня. От нея

...
Закуската, всеки знае, е най-важното хранене за деня. От нея
Коментари Харесай

Най-вкусните и пухкави палачинки с кисело мляко

Закуската, всеки знае, е най-важното хранене за деня. От нея зависи доста това по какъв начин ще се чувствате и с какво въодушевление ще бъдете.
Не е случайност това, че през днешния ден взехме решение да споделим с вас една лесна и вкусна закуска за щастливо утро. Приготвянето й е елементарно, а и сме сигурни, че по-голямата част от съставките са налични във всяко домакинство.
Ето го и нашето особено предложение:
Палачинки с кисело мляко
Какво по-хубаво от това в събота или неделя цялото семейство да се съберете към трапезата и да похапнете едни удивително вкусни палачинки, които да слагат сполучлив старт на деня?
Тази рецепта е една от най-лесните, тъй че сме сигурни, че домакините ще спестят доста време.
Нужни артикули:
• 2 ч.ч. брашно
• 2 ч.ч кисело мляко
• 2 яйца
• 1 ч.ч. вода
• 1 ч.л. сода
• ½ ч.л. сол
• 1 с.л. пудра захар
• 2 с.л. краве масло
Това са всички артикули, които да са ви на разположение, в случай че желаете да сервирате най-пухкавите палачинки с кисело мляко на трапезата си.
 Най-вкусните катми с квас Най-вкусните катми с квас
Днес ви предлагаме рецепта, с която ще си припомните усета на катмите от детството.  Това са нужните артикули за нейното изп...
Как да ги приготвите?
Най-напред се заемете с изработката на самата примес. Започнете с разбиването на яйцата. Това може да се случи по два метода – с вилица или с тел за безредие.

Към тях прибавете киселото мляко със содата и долейте с вода. Продължете да бъркате, до момента в който не се смесят добре съставките.
Накрая прибавете пресятото брашно, пудрата захар и количеството сол.
 Лекари споделиха коя е най-здравословната рецепта за ПАЛАЧИНКИ Лекари споделиха коя е най-здравословната рецепта за ПАЛАЧИНКИ
Замяната на пшеничното брашно с елда или царевично, прибавянето на тиква към рецептата и потреблението на олио от чиа вместо слънчогледов...
Загрейте тигана на котлона и сложете малко парче масло, което да се разтапя.
Поставете част от сместа, тъй че да покрие цялата повърхнина на тигана. За да ви е по-лесно и комфортно, използвайте съд за палачинки.

Накрая, откакто изпечете цялата примес, можете да поръсите с още пудра захар. Бихте могли също да гарнирате с пресни плодове, фъстъчено масло или друго по ваш избор.
Поднесете ги с обаяние и наблюдавайте по какъв начин за нула време подносът ще се изпразни!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР