Закуската на човек, който иска да отслабне, трябва да бъде

...
Закуската на човек, който иска да отслабне, трябва да бъде
Коментари Харесай

Експерт посочи най-добрата закуска за здравословно отслабване

Закуската на човек, който желае да отслабне, би трябвало да бъде пълноценна, споделя Екатерина Давидова, специалист в региона на здравословния метод на живот и спорта.
Според нея закуската би трябвало да бъде вярно подбрана.
"Ако пропуснете закуската, ще изпитвате ужасяващ апетит денем и ще ядете доста повече, в сравнение с ви би трябвало “, изяснява тя.
Според нея най-хубавата закуска за човек, който желае да отслабне, са комплицираните въглехидрати, които дават задоволеност за дълго време. Например овесена каша или авокадо, сирене, комбинирани с филийка пълнозърнест самун. Можете да включите малко сушени плодове в закуската, както и здравословни питиета - смутита и бял чай. Преди хранене експертът поучава да се изпие чаша вода.
Давидова предлага да се откажете от мазни, пържени храни и сладкиши, както и от мюсли и зърнени храни, които покачват равнището на кръвната захар и предотвратяват загубата на тегло.
„ Бананите и портокалите за първото хранене също не са подобаващи. Първите съдържат прекалено много захар, както и магнезий, който може да бъде нездравословен заран. Цитрусовите плодове, въпреки това, могат да предизвикат нараснала киселинност на стомаха “, сподели Давидова.
Тя поучава да изключите прясно изцеден портокалов сок от закуската. Той способства за мощен скок на инсулина в кръвта, което може да докара до диабет, счита специалистът.
Така че, в случай че се пробвате да отслабнете, не пропускайте закуската.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР