Закупуването на билети от апаратите във всички автобуси по линиите

...
Закупуването на билети от апаратите във всички автобуси по линиите
Коментари Харесай

Как да си купим билет от автомат в пловдивските автобуси?

Закупуването на билети от апаратите във всички рейсове по линиите на градския превоз в Пловдив затруднява жители. Затова от общината обясниха 3-те стъпки, посредством които пътуващите могат да си издадат правото за пътешестване. Първо, се избира типът на билета – за еднократно прилагане от 1 лев, за 2 пътувания с прикачване от 1,50 лв. или за през целия ден – 4 лв.. Втората стъпка е в апарата да се пуснат монети с точната сума. Накрая единствено се изчаква отпечатването на билета.
" Закупуването му може да стане и на автоматите на спирките, до момента в който хората чакат да пристигна рейс и след това единствено го показват на кондукторите “, посочи шефът на Общинско дружество „ Организация и Контрол по превоза “ инженер Пламен Вълков. Той моли жителите да бъдат настоятелни и да изискват книжен билет от автоматите, вместо тези, които им се оферират от кочаните от обслужващите съответната линия.
При установени нередности от друг темперамент или жестоко отношение в градския превоз хората могат да подават сигнали незабавно на телефони: 032 622 550, 0899 53 76 82 или в колцентъра на община Пловдив на телефон 0800 112 32, като инспекции ще се вършат неотложно. Пловдивска община приканва пътуващите да съблюдават противоепидемичните ограничения против разпространяването на COVID-19 и да носят вярно наложителните маски, които да бъдат компактно сложени и да покриват носа и устата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР