Закупилите акции от първичното публично предлагане на дружеството Webit Investment

...
Закупилите акции от първичното публично предлагане на дружеството Webit Investment
Коментари Харесай

Записалите акции от Webit с доживотен достъп до иновационния форум

Закупилите акции от първичното обществено предложение на сдружението Webit Investment Network (WIN), което стои зад едноименния капиталов конгрес, ще вземат участие във всички негови последващи издания, до момента в който имат даже и един дял, а също по този начин ще имат персонален достъп до създателят на Webit и WIN Пламен Русев, оповестиха от сдружението.

На 6 юни първичното предложение на акции от компанията притегли близо 6 млн. лева капитал от стартирането на 5.588 млн. акции с емисионна цена 1.05 лева

" Това доверие не е просто огромно - то е неповторимо! В момента по света съвсем не се случват IPO-та, а камо ли да са презаписани над 2.4 пъти! И точно това обществено доверие е най-големият капитал на всичко, което WIN прави! ", показват от компанията.

“За мен този капитал няма измерение в пари. Освен всичко друго аз стоя с името си и с 30 години професионална история пред всички вас - хората, които доверихте парите си в WIN! ", декларира Пламен Русев.

Всички първи вложители и акционери в WIN ще получават специфичен билет за всяко Webit събитие в България.

“За мен ще бъде чест вие да сте измежду аудиторията на всяко Webit събитие в България и аз да стоя пред вас персонално и намерено да обсъждаме тематики и провокации от общ интерес. Най-вече намерено да давам доклад за работата ни и за това къде влагаме парите ви и за какво ", споделя още Русев, който дава обещание директен и персонален достъп до него от новите акционери.

" Общността на WIN занапред ще става все по-голяма освен в България, а в целия свят! Именно за това без значение дали сте си купили 1 акция за 1,05 лева или 500’000 акции - това няма значение! Доверието на всеки един акционер е значимо за мен ", добавя той.

За да получат своя пожизнен достъп до Webit новите акционери би трябвало да се регистрирате на адрес: https://webit.capital/registracia.php (подлежи на инспекция и одобрение)

Междувременно остават броени дни до лятното издание на Webit в София Тех Парк на 28 юни 2022, в края на което ще се връчи на най-голямата премия за нововъведения и резистентност в света от 6 милиона!

В събитието ще се включат икони на нововъведенията от целия свят, както и (може би) с създателите на бъдещите Гугъл, Amazon, SpaceX...

Сред лекторите са президентът на Гугъл за ЕМЕА - Мат Бритин; водещият професор по генетика на Харвард - проф. Джордж Чърч; - един от знаците на актуалната рекламна промишленост - Сър Мартин Соре; иконата в вложенията Тим Дрейпър; водачът за Европа на най-голямата крипто борса в света, Binance - Мартин Брънко; дамата, в чийто гараж е основан Гугъл - Естер Войчитски; водачи от Mastercard, Forbes, Sony Ventures Corporation, Philips, SAP, WWF, F-secure, Trend Micro, Ericsson, Nokia, VMware, CNN, BBC, CNBC и десетки други. Вижте всички лектори тук https://www.webit.org/2022/impact/speakers.php

По време на срещите ще се дискутират нововъведения за по-добър живот, изкуствен интелект, медии и реклама, финансови технологии и устойчиви финанси, предприемачество, опазване на здравето и доста други.

На паралелна сцена над 60 създателя (избрани от над 3000) ще показват своите компании, а вечерта всички дружно ще присъстваме на гала, на която ще обявим спечелилите и ще ги наградим с 6 милиона инвестиция в границите на Founders Games.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР