Закриването на специализираното правосъдие, разкритията на Кап. Андреево, замяната на

...
Закриването на специализираното правосъдие, разкритията на Кап. Андреево, замяната на
Коментари Харесай

Лорер: Най-удобната дъвка в българската политика е Македония

Закриването на профилираното правораздаване, разкритията на „ Кап. Андреево ”, замяната на съветския газ, с всичко, което това носи – това идва доста и доста изненадващо за съперниците на държавното управление. Очевидно претекстовете за искане на оставката на това държавно управление са поради антикорупционните ограничения, това съобщи в „ Лице в лице ” по bTV министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер. Той изрази вяра, че в Народното събрание въпреки всичко ще се намерят задоволително депутати, които да преценяват, че свалянето на държавното управление в този миг ще е закононарушение по отношение на хората.

„ Македония е най-удобната дъвка в българската политика. Приемаме бюджета – „ предадохте Македония! ”. Актуализираме бюджета – „ предадохте Македония! ”. Приемаме Плана за възобновяване и резистентност – „ значи се предали Македония ”, този коментар за реакцията на опозицията направи министърът. Според Лорер, държавното управление за половин година е съумяло да покаже на Европа какво тъкмо желаеме от Северна Македония, а Европейски Съюз е застанала на страната на България и удостоверил, че позицията ни е вярна.

„ Дали Слави ще е афектиран на Кирил, Тошко – на Асен, не би трябвало да ни пречи да работим за България ”, разяснява още Даниел Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР