Закръглилата 80 години вчера Лили Иванова посрещна достолепния юбилей без

...
Закръглилата 80 години вчера Лили Иванова посрещна достолепния юбилей без
Коментари Харесай

Баба Ванга към Лили Иванова: Трябва да бъдеш сама!

Закръглилата 80 години през вчерашния ден Лили Иванова посрещна достолепния празник без непотребни терзания за хода на времето и неустановеност за бъдещето. Естрадната прима твърди, че чудесно знае точния ден и час, в който ще напусне този свят и от дълго време е в мир със ориста си. Петричката гадателка Ванга персонално я признала за медиум и й помогнала да изостри свръхсетивните си усещания, с помощта на които за певицата умее да надниква през завесата на идните години.

„ Преди повече от 30 години имах привидение по какъв начин тъкмо ще умра. Когато получих просветлението, съумях да провеждам живота си по най-хубавия метод, не скърбя за нищо ”, споделила Лили с близки точно на празника си през вчерашния ден.

Ванга персонално поощрявала напъните на Лили да откри отговори на въпроси за живота и гибелта, за произхода на хората и бъдещето на света, както и на личната й кариера. Двете се затваряли и дълго си говорели. Изпълнителката на ”Детелини ” се отдала през 80-те и на медитативни практики, които въвела у нас Людмила Живкова.

Примата на българската сцена дотам е развила свръхсетивните си качества, че усеща фините невидими сили към себе си и съумява да отличи позитивното от негативното в тях. С това изяснява и любовта си към самотата:„ Ако не оставам сама най-малко няколко часа дневно, ще почина ”.

Лили не крие, че Ванга постоянно я съветвала да подрежда по този начин времето си, че да прекарва задоволително часове в самотност. „ Ванга ми споделяше: „ Многото хора, които те слушат или гледат, ти вземат от силата. И ти по тази причина искаш постоянно да оставаш сама, с цел да може да възстановиш всичко ”.

Източник: Lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР