Законопроектът за медиите на Делян Пеевски, който само формално е

...
Законопроектът за медиите на Делян Пеевски, който само формално е
Коментари Харесай

Люба Кулезич: Законът за медиите ни води към диктатура на Сотир Методиев Борисов

Законопроектът за медиите на Делян Пеевски, който единствено официално е народен представител и законодател, само че не върви на работа, показва невиждана безочливост. Това съобщи пред Frognews.bg журналистът Люба Кулезич.
„ Този акт е по-нагъл даже от законопроекта му за разграбената КТБ, тъй като даже преди да се провежда банкрута на банката, благодарение на така наречен Пеевски медии, депутатът от Движение за права и свободи към този момент беше окупирал медийната среда “, разясни Кулезич.

„ Това е прям акт на нахлуване против последните останали медии, които демонстрират сдържаност към властта и към личността на Пеевски. Те не могат да разчитат на пазарно финансиране, заради въздействието на обектите на тяхната рецензия, по тази причина разчитат на субсидии като метод за обезпечаване на финансиране. Целта на този законопроект е да се удари тъкмо този аспект “, посочи Кулезич.

По думите й обаче зад припряните дейности на Пеевски се вижда и повишаване на напрежението сред него и Бойко Борисов.

„ Кого провокира по този метод Делян Пеевски? Виждаме една изострена конюнктура сред него и хората на Бойко Борисов. Особено откакто премиера и министрите му отидоха на бизнес събитие, проведено от Иво Прокопиев. Точно в този миг Пеевските медии започнаха да удрят по Борисов и демонстрираха желание за сериозна разпра, в това число и посредством издание на детайлности към присъединяване на доближената до Борисов Цветелина Бориславова и нещастието с удавените български дечица в река Лим “, разясни Кулезич.

Според нея законопроектът за медиите е израз на раздробяване на триумвирата Борисов-Цацаров-Пеевски, който компрометира водача на ГЕРБ и изцяло унищожи репутацията на българската прокуратура.

„ Ако този законопроект попадне в пленарна зала, той ще се трансформира в тестване за огромна част от ръководещото болшинство и даже опозицията. Приемането му ще значи, че Народното събрание може да се закрие, а на негово място да се откри диктатурата на Сотир Методиев Пеевски “, добави журналистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР